Суд звільнив з-під варти ще одного екс-беркутівця, - адвокат

Апеляційний суд Києва випустив з СІЗО колишнього бійця спецпідрозділу Міністерства внутрішніх справ "Беркут" Сергія Лободу, який підозрюється в побитті активістів "Автомайдану" під час масових акцій проїсти в Києві в 2014 році.

Про це повідомила адвокат Євгенія Закревська в своєму Facebook, передають Патріоти України.

"Сьогодні Апеляційний суд м.Києва (суддя Рослик) звільнив з-під варти беркутівця 1-ї роти Сергія Лободу (епізод з нападом на Автомайданівці на Щорса 23.01.2014), того самого, який півтора року був у розшуку", - написала вона.

Лободі змінили запобіжний захід на цілодобовий домашній арешт.

"Ми пам'ятаємо, що браслетів для "беркутівців" чомусь ніколи немає. А ще пам'ятаємо, що харківські беркута Мастега і Войлоков втекли в РФ саме з-під домашнього арешту", - нагадала Закревська.

Також, за її словами, суд у Вінниці відмовив у продовженні домашнього арешту екс-заступнику начальника київської міліції Олександру Кравченко.

"Так що після 28.09 ще один підозрюваний може злиняти, так і не ставши обвинуваченим" - додала вона.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...