"Вонижхлопчики": Суд звільнив з-під варти зловмисників, які п'ять годин гвалтували неповнолітню дівчину

16-річна постраждала, коли дізналася про це рішення, ледь не вкоротила собі віку.​

Броварський міжрайонний суд звільнив з-під варти зловмисників, які п'ять годин гвалтували неповнолітню дівчину, передають Патріоти України.

За свою свободу насильники заплатили 140 000 гривен застави. Як повідомляє активістка Людмила Миколаївна, таке рішення винесла суддя Білик. 16-річна постраждала, коли дізналася про це рішення, ледь не вкоротила собі віку.

Жорстокий злочин відбувся на початку серпня цього року. Зловмисники заманили дівчинку в свою квартиру і гвалтували 5 годин. Коли та втрачала свідомість, її відносили в холодний душ. Тоді підозрюваних відразу заарештували і відправили в СІЗО, але через два місяці суд вирішив їх відпустити.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...