Суддя Окружного адміністративного суду Києва Павло Вовк "спалився" у незадекларованому будинку

Згідно з інформацією, НАБУ проводило обшуки у будинку і в квартирі судді.

Павло Вовк

Суддя Окружного адміністративного суду Києва (ОАСК) Павло Вовк у момент, коли до нього прийшли з обшуком співробітники Національного антикорупційного бюро, перебував у незадекларованому будинку. Про це повідомила "Українська правда" з посиланням на свої джерела в бюро, пишуть Патріоти України.

Згідно з інформацією, обшуки проводили як у будинку судді, так і в квартирі.

В НАБУ уточнило, що під час обшуків у заміському будинку під Києвом співробітники відомства застали суддю разом з екс-дружиною Світланою.

Сьогодні в НАБУ повідомили, що проводять обшуки в Окружному адмінсуді Києва в межах кримінального провадження про можливе незаконне збагачення його голови, яке відкрили у грудні 2016 року на підставі аналізу електронної декларації Вовка.

В ОАСК заявили, що обшуки пов'язані з тим, що в Окружному адмінсуді розглядають дві справи проти НАБУ, у яких оскаржують створення ради громадського контролю при відомстві та призначення першим заступником директора бюро Гізо Углави.

Після завершення обшуків голова адмінсуду Вовк, щодо якого в Національному антикорупційному бюро (НАБУ) відкрили кримінальне провадження, на роботу не з'явився.

Згідно з декларацією Вовка за 2016 рік, опублікованою у Єдиному державному реєстрі декларацій, у нього є колекції картин, ікон і марок, автомобіль Acura MDX 2008 року випуску, а також $28 тис. і €18 тис. готівкою.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...