Суто по-братськи: "Російські курсанти здають на Донбасі заліки з бойової стрільби", - розвідка

Курсанти одного з російських вищих військових навчальних закладів пройшли в районі ООС "практичні заняття" зі стрільби і здали залік.

Інформацію про це отримало Головне управління розвідки Міноборони, передають Патріоти України з посиланням на сайт міністерства.

"Однією з причин активізації минулого тижня обстрілів противником позицій об'єднаних сил боєприпасами калібру 120/122 мм була здача заліків із бойової стрільби курсантами одного з російських вищих військових навчальних закладів, які прибули для "практичних занять" на базі з'єднань і частин 1 (Донецьк) і 2 (Луганськ) АК ВС РФ", - сказано в повідомленні.

За даними розвідки, російське окупаційне командування спеціально провокує ескалацію бойових дій на сході України, виконуючи замовлення російських ВНЗ і науково-дослідних установ.

Крім того, російські військові фахівці проводили випробування нового зразка БПЛА під час застосування у складі розвідувально-ударного контуру.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...