"Сувора реальність "ихтамнетов": Журналіст озвучив жахи російської армії

Участь Росії в різного роду "секретних війнах" геть відбила у росіян бажання йти на службу в армію.

Про це розповів у своєму блозі російський журналіст, військовий експерт Олександр Гольц, передають Патріоти України.

"Крім того, Росія вплутується в дуже специфічні конфлікти, на кшталт "секретної" війни на Донбасі. Таємні похорони загиблих, підлі пояснення, що в Україні воюють якісь відпускники, цинічні відмови визнавати своїми солдатів, які потрапили в полон, - все це відвернуло від служби багатьох", - повідомив він.

За його словами, для російських солдатів саме ця брехня влади і стала останньою краплею.

"Звичайно, не виключено, що військові в черговий раз заплуталися у власній брехні. Позбавлені будь-якого контролю, вони вільні повідомляти будь-які дані - адже перевірити їх все одно неможливо", - написав Гольц.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...