"Свежак из Аргентины подвезли": Захарова осоромилася безглуздим кліпом (відео)

Користувачі мережі бурхливо обговорюють безглузде відео з офіційним представником Міністерства закордонних справ Росії Марією Захаровою.
Марія Захарова

На ньому одіозна чиновниця їде в машині і знімає себе на телефон, підспівуючи танцювальній пісні. На кадрах Захарова має дещо розпатланий і нетверезий вигляд. Ролик з її участю оприлюднили на сторінці "Мuд Роіссі" у Twitter, передають Патріоти України.

"Відеофакт! Нічна бабуся Марія Захарова їде з нічної зміни", - з сарказмом підписав відео автор поста.

Підписники пабліку оцінили такий гумор і продовжили стьоб над Захаровою в численних коментарях. Зокрема, більшість з них натякали на зловживання нею наркотичними речовинами і жартували з приводу скандалу з величезною партією кокаїну, знайденою в російському посольстві в Аргентині. Зазначимо, що відео стало досить популярним в інтернеті, оскільки його вже подивилися більше 12 тисяч людей.

"Але ж знову брешуть, що кокаїн спалили", "Що за блондинистий торчок нечесаний? Нічна бабуся явно з органами дідуся", "Це обличчя нинішньої Росії! Що ж ти, матінко скрепна і духовна, так зміліла і обидлилась? Хлопці за поребриком, вам за державу не образливо?", "Живе людина, бухає, нікому не заважає, ну хіба що літак з коксом спалила, а так нічо", "Новий сингл "Любе"?", "Та що ж вона така стрьомна-то?", - сміються користувачі.

"Обкурена соска", "Нова партія кокаїну прийшла", "Свіжак з Аргентини під'їхав", "А це точно вона? Маша начебто більш пом'ято виглядає", "Захарова тестує свіжу партію кокаїну", - продовжують іронізувати вони.


Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...