Гарячі страви з м'яса на Новий рік: Найкращі рецепти

Мабуть, найбільш економічною, дієтичною і популярною стравою на святковому новорічному столі є курка. Проте й інші гарячі страви з м'яса на Новий рік не менш смачні та оригінальні.

Редакція tochka.net вирішила порадити, що приготувати на Новий рік і які смачні й апетитні гарячі м'ясні страви мають з'явитися на святковому столі, передають Патріоти України.

Що приготувати на Новий рік 2019 зі свинини

Ніжне м'ясо з чорносливом, томатами і вином - просто тане в роті! Потіш себе і гостей чудовою стравою, від якої просто неможливо відірватися!

Щоб створити оригінальну і дуже смачну м'ясну страву, не потрібно багато трудитися. Але все ж готувати слід із натхненням, з любов'ю і думками про того, кого ти збираєшся почастувати.

Поєднання м'яса із сухофруктами у цій святковій страві - це завжди самобутньо, цікаво, оригінально і неймовірно смачно. А свинина на фоні чорносливу смакує особливо вишукано. М'ясо, запечене в духовці, виходить ароматним і соковитим.

Що приготувати із м'яса на Новий рік 2019: рецепти з яловичини

Якщо ти дуже любиш смачно і майстерно підсмажене м'ясо, то наш рецепт допоможе тобі уникнути поширених помилок у такій, на перший погляд, простій справі, як приготування яловичого стейка на сковороді.

Попри те, що ця оригінальна м'ясна страва готується досить довго, її приготуванням можна зайнятися напередодні, зате результат перевершує всі очікування. Сливи надають м'ясу водночас легкий кислуватий присмак і солодкість, що робить цю страву особливо смачною.

Які страви приготувати на Новий рік 2019 із курки

Приготована тобою курочка вийде з апетитною хрусткою золотистою скоринкою, ароматною і смачною.

Ніжне куряче м'ясо і картопля з гарною золотою скоринкою. Крім того, картопля вбере в себе топлений жир і буде надзвичайно смачною.

М'ясо по-французьки, рецепт якого, замість традиційної свинини, включає курку, готується дещо швидше і простіше, ніж аналогічна страва зі свининою. Проте така страва виходить менш жирною, малокалорійною, ніжною і смачною.

М'ясо, приготоване цим нескладним способом, набуває неймовірно витонченого смаку і тонкого аромату. Завдяки тому, що перед обжарюванням курятина обвалюється в борошні, сік при приготуванні не йде назовні і м'ясо виходить дуже соковитим, м'яким і ніжним.

Пропонуємо тобі приготувати на Новий рік курку, запечену в духовці з яблуками під дивним натуральним пряним соусом. Птиця маринується заздалегідь, а значить, у тебе залишиться в запасі достатньо часу, щоб підготувати інші страви.

Ефектна і швидка страва з курячого філе, якщо ти не бажаєш довго стояти біля плити, але прагнеш порадувати гостей і себе.

Це одна з тих страв, при погляді на складові продукти якої вже течуть слинки. Зверни увагу, що в цьому рецепті не фігурує сіль і популярні спеції та приправи, адже соєвого соусу цілком достатньо, щоб курка не вийшла прісною.

Гарячі страви: як смачно приготувати на Новий рік качку

Ця традиційна слов'янська страва стане гідною прикрасою твого святкового столу. На відміну від дієтичного курячого м'яса качка більш жирна птиця зі специфічним смаком, що легко можна виправити, якщо замаринувати тушку в гірчиці і приготувати качку з яблуками і пивом. Аромат виходить хмільним, а смак - надзвичайним.

Дика качка, на відміну від домашньої або магазинної птиці, має специфічний запах, який помітно облагороджується завдяки яблукам, лимону і спеціям.

Гарячі страви з м'яса на Новий рік 2019: індичка

Дізнайся, як приготувати індичку на Новий рік незабутньо смачно.

Вже стало традицією на Новий рік готувати запечену птицю. Наш рецепт допоможе тобі приготувати індичку так, щоб гості прийшли в захват від твоїх кулінарних талантів, і свято вдалося на славу.

Американці традиційно запікають індичку на День подяки або на Різдво. Нам же нічого не заважає приготувати цю шикарну страву і подати її з журавлинним соусом на новорічні свята.

Смачного і щасливого Нового року!

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...