Свято наближається: Як прикрасити оселю на новорічні свята (фото, відео)

Як прикрасити будинок на Новий рік 2018, щоб задобрити Жовту собаку, яка буде його покровителем за східним календарем.

Не тільки діти із захопленням чепурять оселю, але і дорослі, оскільки саме це заняття допомагає налаштуватися на потрібний святковий лад, - передають Патріоти України з посиланням на Факти ICTV.

Кожен Новий рік хочеться вигадати щось відмінне від попереднього року і оригінально оформити будинок. Сьогодні ми пропонуємо вам кілька пропозицій, які допоможуть зробити вашу оселю незвичайною та святковою до Нового 2018 року.

Головні кольори наступаючого року

Для початку вам необхідно зрозуміти, в якій кольоровій гамі ви хочете оформити кімнати. Колір 2018 року – жовтий в усіх його варіаціях, а стандартна новорічна колірна гамма – це червона, біла, зелена, срібляста і золота.

Всі кольори, що використовуються при оформленні, обов’язково повинні гармоніювати один з одним. Дуже стильно і таємниче виглядає будинок, оформлений у двох відтінках.

Новорічні вікна

На сьогоднішній день вже немодно обклеювати скло вікон цілим арсеналом саморобних паперових сніжинок. Це вже – пережитки минулого.

Стильно і зі смаком виглядає один красивий магічний малюнок, виконаний через трафарет, або неонові електричні гірлянди.

Досить оригінально, неповторно і заворожуюче виглядають не тільки ялинкові прикраси на вікнах, але і чарівні фігурки-орігамі, підвішені на ниточку.

Вхідні дери та міжкімнатні

Двері у будинку між кімнатами дуже часто завішують ялинковою мішурою або маленькими новорічними віночками.

З одного боку цього достатньо, але з іншого – буденно, адже перше, що бачать гості, що прийшли – це двері. Найкраще оформити їх у тому ж стилі, що і приміщення будинку.

Незвично виглядають двері, прикрашені величезною пухнастою сніжинкою або атласними стрічками.

Зовнішні двері будинку завжди прикрашаються за залишковим принципом: ліплять все те, що не шкода.

Але у 2018 році підійдіть до цієї справи більш серйозно: оформіть вхідні двері ялинковою композицією, написами з привітаннями.

Новорічний “hand made” для кімнат

У тренді – новорічні прикраси, виконані власними руками.

Як підручний матеріал для виготовлення новорічних композицій у хід можуть піти ялинкові гілки, кольоровий картон, намистини, перли і багато іншого.

Ними прикрашаються кімнати в будинку і святковий новорічний стіл. Блискучі композиції, забавні іграшки, дивовижні вироби у стилі “hand made” додадуть вашому будинку неповторну індивідуальність.

Новорічні гірлянди

Не тільки на новорічній ялинці робиться акцент при оформленні до свята, а й на всіляких гірляндах.

Саморобні новорічні гірлянди акуратно виготовляються з паперу, цукерок, тканини різних текстур, ниток, ялинкових шишок, куль, листкового тіста, волоських горіхів, макаронних виробів, і навіть з пластикових стаканчиків і тарілочок.

Звичайно, ви можете піти шляхом найменшого опору і купити готову світлодіодну електричну гірлянду, але куди ефектніше виглядає незрівнянна гірлянда, зроблена своїми руками у колі сім’ї.

Прикраси двір на Новий рік 2018

Найчастіше, при оздобленні будинку до свята, всі забувають про прикраси для двору будинку.

Адже ніхто не заважає вам оформити прибудинкову території так, немов ви за помахом чарівної палички опинилися у казці.

Ось вам кілька цікавих ідей:

Як оформити новорічний стіл

Порадуйте Собаку – сервіруючи новорічний стіл, поставте у центр скляне блюдо, заповнене шишками, золотистими іграшками і коробочками-подарунками.

З фруктів на святковий стіл підійдуть апельсини і яблука, також їх можна додати в десерт. Ну і, звичайно, не забувайте про ласощі для символу року – м’ясні страви обов’язково повинні бути присутніми в новорічному меню. Обираючи з чого ж саме приготувати – віддайте перевагу яловичині і свинині.

Щоб не відходити від колірної стилістики, дизайнери радять приготувати стіл у бежево-коричневих тонах з жовтими акцентами.

Підійде поєднання кремової скатертини, червоних серветок, і білого посуду – виглядає це стильно і ефектно. Композиції з ялинових гілок принесуть аромат свята.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...