Свято наближається: Стало відомо, скільки українці готові витратити на Новий рік (інфографіка)

Багато хто прагне заощадити, вирішивши нікуди не йти з дому на свята.

Експерти Асоціації індустрії гостинності з'ясували, скільки українці готові витратити на зимові свята, передають Патріоти України.

Третина опитаних на частування, алкоголь і подарунки заклали менше 600 гривень. Приблизно стільки ж заявили, що вкладуться в 1700 гривень.

Кожен п'ятий готовий викласти на святкування до 2000 тисяч гривень. А тих, хто планує повеселитися на суму от 2000 до 8000 тисяч - більше 8%.

При цьому дві третини українців, щоб скоротити витрати, готуються зустрічати 2019 вдома.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Як австрійці господарювали в українському селищі під час Першої світової (фото)

неділя, 23 червень 2024, 22:55

На знімках зображені солдати та місцеві мешканці. Фото зберігаються у Австрійському державному архів. Журналісти пропонують переглянути світлини селища Перегінське - тепер Рожнятівський район Івано-Франківської області, передають Патріоти України. Вони...

Трійця: Легке меню до святкового столу (фото, відео)

неділя, 23 червень 2024, 5:40

На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...