Свято наближається: Стало відомо, коли засвітяться головні ялинки в столицях деяких країн

​Офіційно головну ялинку України засвітять 19 грудня – на День святого Миколая.

Крім цього, в останній місяць 2017-го року буде ще кілька цікавих фестивалів та святкових днів, які допоможуть створити святкову атмосферу, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

Тим часом стало відомо, коли саме відбудеться засвічення ялинок у столицях деяких країн.

Головна ялинка США вже традиційно засвітиться в Нью-Йорку на Манхетені. Її встановили 11 листопада на площі біля "Рокфеллер-центру", а нині зелену красуню та весь район активно прикрашають до різдвяних і новорічних свят. Засвічення ялинки в Нью-Йорку заплановано на 29 листопада.

В столиці Чехії Празі засвічення ялинки відбудеться 2 грудня на Староміській площі. Нагадаємо, що цьогоріч Прага очолила рейтинг міст, у яких варто зустріти різдв'яно-новорічні свята. Таку відзнаку місто отримало за добре збережену архітектуру, численні історичні пам’ятки з безкоштовним входом та дешеві готелі відносно інших європейських столиць.
У Великій Британії засвічення головної новорічної ялинки заплановано на 7 грудня. Відбудеться це в Лондоні на Трафальгарській площі, а висота новорічної красуні має бути близько 25 метрів.

В Італії різдвяну ялинку вже традиційно розмістять на площі святого Петра в Римі. Її засвічення заплановане на 7 грудня.

Також відомо, що в столиці Латвії Ризі буде встановлено три ялинки. Одна з них була засвічена 11 листопада. Дві інші засвітять 2 грудня на Домській площі та 6 грудня на Ратушній площі.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...