Свято наближається: ТОП-5 подарунків, які не варто дарувати в рік Жовтої Свині

Потрібно пам'ятати, що хоч свиня і невибаглива в побуті, проста і не жадає розкоші, потрібно обережно підходити до вибору подарунка.

Журналісти підготували добірку подарунків, які не варто дарувати в новорічну ніч, передають Патріоти України з посиланням на Gazeta.ua.

1. Парфуми

Свиня - тварина, яка не любить запахи і з великою пересторогою до них ставиться. Вона відома своїм дуже чутливим нюхом, саме тому більшість запахів її просто дратують. Якщо подарувати в новорічну ніч парфуми, то можна нарватися на невдоволення.

2. Інструменти

Наступний рік може здатися невдалим, якщо ви подаруєте на свято інструменти або ріжучі предмети. Свиня здатна розцінити такий подарунок як небезпеку і занадто агресивно налаштуватися проти одержувача подарунку.

3. Дзеркало

Не рекомендують залишати під новорічною ялинкою як подарунок дзеркальце. Це пов'язано з тим, що з часом свині негативно реагують на своє відображення і навіть побоюються його. Тому, щоб не спровокувати негативні події в наступному році, краще підібрати інший подарунок.

4. Колючі предмети, ножі

Новий 2019 рік може виявитися невдалим, якщо ви подаруєте на свято інструменти або ріжучі предмети. Свиня розцінить такий подарунок як небезпеку і занадто агресивно налаштується проти отримувача подарунку.

5. Подарунки, зроблені власноруч

Свиня не цінує дрібнички та подарунки, зроблені своїми руками. Вона тварина практична і господарська, тому цим їй не вгодии. Варто дарувати практичні речі, те, що стане в нагоді в побуті, роботі, відпочинку.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...