Свято наближається: У скільки українцям обійдеться святкування Нового року

Незважаючи на прогнози соціологів про те, що витрати на святкування Нового 2019 року можуть досягти 12 тисяч гривень на домогосподарство, в реальності тільки 7,2 відсотка опитаних зможуть собі дозволити святковий бюджет, що перевищує 5000 гривень.

Про це говорять дані опитування Асоціації індустрії гостинності України, передають Патріоти України.

До бюджету святкування соціологи включають витрати на святковий стіл, подарунки для членів сім'ї і друзів, покупку обновок і квитків на святкові вистави. На все це і знадобляться 12 тисяч гривень.
Скоротити витрати 76 відсотків українців мають намір, зустрічаючи рік Жовтого Земляного Свині вдома, у колі сім'ї.
Якщо говорити про пріоритетні витрати на організацію свята, то 32 відсотки громадян готові виділити на покупку продуктів, спиртних напоїв і подарунків від 630 до 1700 гривень. При цьому практично така ж кількість людей (30,1 відсотка) заявили, що не зможуть собі дозволити витратити і 600 гривень. 22,3 відсотка опитаних згодні витратити 1600 - 2000 гривень, а тих, хто планує повеселитися на суму від 2000 до 8000 гривень, всього 8,5 відсотка.
При цьому потрібно зазначити, що показники нинішнього року практично ідентичні з торішніми.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...