Свято наближається: Журналісти показали, як будуть святкувати Новий рік в окупованому Криму та на Донбасі (відео)

До Луганська, як і до Донецька, сосни везуть з Росії.

До Нового року залишаються лічені дні, й підготовка до зимових свят йде повним ходом по обидві сторони лінії розмежування – в окупованому Криму та на Донбасі. Який вигляд має передноворічна метушня на вулицях Сімферополя, Донецька, Луганська, Краматорська, показали журналісти Крим.Реалії, передають Патріоти України.

У середньому ялинка в окупованому Донецьку коштує 105-380 гривень, ціна залежить від її висоти та пишності. Кажуть, що сосни везуть з РФ. Але є й ті, хто обходить ялинкові ринки - у них штучне новорічне дерево.

Багато хто в окупованому місті ще за радянською традицією заздалегідь купує продукти до Нового року, щоб накрити класичний святковий стіл.

До Луганська, як і Донецька, сосни везуть з Росії.

У супермаркетах Сімферополя підготовка до Нового року йде повним ходом, там можна побачити плюшеві символи 2019 від російського виробника. Українських цукерок в магазинах окупованого Криму журналісти не знайшли.

На кримських ринках теж повно товарів до Нового року, а живі сосни везуть з РФ.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...