Свято наближається: Зірки привітали українських захисників з Новим роком (відео)

У мережі з’явилося відео з привітаннями відомих українських особистостей воїнів, котрі захищають від агресора Україну на Донбасі та поблизу українсько-російського кордону.

Відповідний ролик опублікували на Youtube-каналі SJ Film Creations, передають Патріоти України.

Так на кадрах можна почути привітання з Новим роком і Різдвом від вокальної формації "Піккардійська Терція", співачок Марії Собко, Оксани Мухи та Марини Тимофійчук, співака та композитора Павла Табакова.

Крім того, слова вітань і подяки висловили телеведуча та журналіст Яна Чайковська, а також режисер Сергій Якименко та кінорежисер Любомир Левицький.

"Слава Богу, що ми знову дочекалися новорічних і різдвяних свят – періоду, коли ми можемо об’єднатися з нашими родинами за святковим столом. Але, на жаль, не всі мають можливість побачити свою родину. Говорю саме про хлопців, які стоять на обороні нашої держави, про сміливих українських воїнів… Хлопці, я – справді гордий жити в один час з вами. Я, як режисер, створюю історії на 1,5-2 години, а ви створюєте історії на все життя. З прийдешніми святами вас", – зауважив, зі свого боку, Любомир Левицький.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

14 вересня - Воздвиження Хреста Господнього: Що категорично не можна робити в цей святковий день

субота, 14 вересень 2024, 0:10

14 вересня за новим церковним календарем (27 вересня за старим) - Воздвиження Хреста Господнього, нагадують Патріоти України. Свято пов'язане з ім'ям рівноапостольної Олени, матір'ю імператора Костянтина, яка, згідно з церковним переказом, відшукала Хр...

Різдво Пресвятої Богородиці: Ця сильна молитва, прочитана з чистою душею, допоможе здійснити найзаповітніші бажання

неділя, 8 вересень 2024, 5:00

Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...