"Свято правди і обжерливості від Марії": Український журналіст яскраво затролив речницю МЗС РФ

Роман Цимбалюк їдко висміяв захід від МЗС Росії для журналістів, на якому гостей пригощали російськими сирами.
Роман Цимбалюк

"Сьогодні після щотижневого брифінгу спікера російського зовнішньополітичного відомства Марія Захарова всіх нагодували російськими сирами в рамках проекту "Росія встає з колін" в кожній галузі харчової промисловості. Я, на жаль, не зміг потрапити на це свято правди і обжерливості від Марії", — написав Цимбалюк на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

Цимбалюк також зазначив, що його не запросили на щорічний прийом для іноземних журналістів. "Маріє Захарова, ви наступного разу не забудьте мене запросити. А то якось дивно виходить, розповідаєте про смачні російські сири, а головного критика, гурмана і ревізора — тобто мене — покликати забули", — написав він.

"Дорогі іноземні колеги, пишу я це все до того, що якщо ви хочете потестити інші російські продукти — звертайтеся. Можу створити передумови для дегустації в МЗС РФ алкогольних, м'ясних та інших продуктів. Може, почати з риби і креветок?" — іронізує Цимбалюк.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...