"Свідомо змінивши добре оплачувану роботу на роботу на державному підприємстві", або Скільки заробляє син Пашинського у "Спецтехноекспорті"

24-річний Антон Пашинський очолив один із департаментів підприємства «Спецтехноекспорт» три роки тому.

Син голови парламентського комітету з питань національної безпеки і оборони Сергія Пашинського Антон Пашинський від 2016 року задекларував майже 1,5 млн гривень доходів. Про це повідомляє проект #Точно, передають Патріоти України.

Зокрема, в серпні цього року Антон Пашинський подав зміни до декларації, в яких вказав, що отримав місячну зарплату в сумі 104 тис. 680 гривень. Минулого року син народного депутата отримав річну зарплату в розмірі 802 тис. 109 гривень. У 2016 році Антон Пашинський заробив 472 тисячі 411 гривень. Додатково декларант отримав понад 48 тис. гривень від медичного страхування в державній компанії.

Висока заробітна плата дозволила Пашинському-молодшому придбати власне елітне авто. Минулого року він задекларував Toyota Land Cruiser Prado 150 за мільйон гривень.

Нагадаємо, що 24-річний Антон Пашинський очолив один із департаментів підприємства «Спецтехноекспорт» стало відомо три роки тому. Тоді депутат від «Народного фронту» Сергій Пашинський сказав, що не бачить в цьому корупнційної складової. «Свідомо змінивши добре оплачувану роботу на роботу на державному підприємстві, я допомагаю країні, роблячи те, що вмію робити добре: шукаю компанії, які можуть постачати в Україну справжні (не мисливські) нічні приціли і тепловізори, виробників стрілецької зброї», - так пояснив Антон Пашинський у Facebook свій перехід до державної компанії.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...