Світ знову наступає на "гібридні граблі": Новим головою Інтерполу, вірогідно, оберуть росіянина

Вибори глави організації заплановані на наступну середу, 21 листопада.

Олександр Прокопчук

На посаду глави міжнародної організації кримінальної поліції Інтерпол претендує росіянин Олександр Прокопчук. Про це пише британська газета Financial Times, передають Патріоти України.
Зараз Прокопчук очолює Національне бюро Інтерполу російського МВС, останні два роки є віце-президентом Інтерполу.
Другим кандидатом на пост глави міжнародної організації кримінальної поліції стане нинішній виконуючий обов'язки президента Інтерполу Кім Чен Янг з Південної Кореї.
Вибори глави організації заплановані на наступну середу, 21 листопада. Перед виборами відомство запросить повний звіт про країну, громадянином якої є кандидат на пост президента Інтерполу.
"Буде недоцільно, якщо країна, в якій зафіксовано порушення правил Інтерполу (наприклад, часте використання своїх систем для поширення повідомлень з політичними мотивами), отримає лідируючу роль в ключовій наглядовій установі", - сказано в листі виконавчого директора міжнародної організації "Fair Trials" ( "Права людини на справедливе правосуддя") Яго Рассела.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...