"Світле" завтра Росії: У союзника Путіна в країні настав голод - "просто деньги кончились"

Венесуела страждає від продовольчої кризи і у країні рекордний рівень недоїдання серед дітей.

У зв’язку з цим, президент Ніколас Мадуро порадив постраждалим від кризи венесуельцям розводити кроликів і вживати їх в їжу як джерело тваринного білка, передають Патріоти України з посиланням на Inforesist.

Повідомляється, що Мадуро виступив з цією ідеєю на телебаченні, сказавши, що даний план впроваджується у 15 сільськогосподарських кооперативах та зазначивши, що кролики хороші ще й тим, що “розмножуються, як кролики”.

Проте, глава держави визнав, що проект поки не підтриманий урядом. Наприклад, міністр сільського господарства країни Фред Бернал наголосив на існуванні “культурної проблеми”.

Адже венесуельці вважають кроликів домашніми тваринами, Мадуро ж закликає переглянути ставлення до цих тварин:

– Нам потрібна рекламна кампанія на радіо, телебаченні, в газетах, в мультфільмах, всюди, щоб люди розуміли, що кролики – це не домашні тварини, а два з половиною кілограми м’яса, – упевнений Мадуро.

До слова, Венесуела, яка має найбільші запаси нафти у світі, значно залежить від імпорту товарів широкого споживання.

До речі, результати опитувань свідчать про те, що три чверті венесуельців схудли в середньому на 8,7 кг – через недоїдання.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...