Світовий хіт залунав українською (відео)

Український гурт "Рожаниця", який відрізняється автентичною манерою виконання і традиційними танцями, переспівала одну з найбільш популярних пісень на музичних стрімінг-сервісах під назвою Despacito пуерториканського музиканта Луїса Фонса.

Відео було опубліковано в Facebook-групі "Рожаниці", передають Патріоти України.

"Друзі! Такого не очікував ніхто! Навіть ми самі. В той час, коли всі роблять народні пісні сучасними, ми зробили сучасну пісню народною! Зустрічайте наш новий кліп з кавером на літній хіт! І нехай вам буде так само весело, як і нам під час його створення!" - підписали учасники колективу свою відеороботу.

За добу відео зібрало понад 100 тис. переглядів і 4 тис. репостів.

Користувачі мережі залишилися в захваті від української версії хіта.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...