Свіже м'ясо: Рекрут путінських найманців розповів про ажіотаж серед бажаючих записатися до ПВК "Вагнера"

За словами представника компанії, після розгрому найманців з так званої ПВК "Вагнера" в сирійській провінції Дейр-ез-Зор 7 лютого кількість громадян РФ, які бажають записатися до лав найманців, зросла.

Про це на умовах анонімності в інтерв'ю France 24 розповів високопоставлений представник ПВК "Вагнера", який займається підбором найманців для відправки в Сирію, передають Патріоти України. Відзначається, що ця людина "працює" по Єкатеринбурзькій області РФ.

"Щотижня я отримую п'ять або шість нових запитів. Деякі дзвонять мені по телефону, деякі приходять до мене особисто. Близько сотні людей у регіоні планують відправиться в Сирію", - сказав представник ПВК "Вагнера".

Він підкреслив, що інтерес до питання відправки в Сирію зріс після розгрому військами США найманців ПВК "Вагнера" 7 лютого. "Зараз питання більше стосується помсти, ніж грошей", - говорить представник ЧВК.

Однак він підкреслив, що ці люди, які жадають помсти, не знають всю історію цілком. За його словами, в сирійській провінції Дейр-ез-Зор загинули не п'ять громадян РФ, як офіційно заявляє Москва, а 218. Однак на даний момент було виявлено лише 150 тіл. "150 людей в рефрижераторах прибули на базу "Вагнера". В якому вони стані? "М'ясний фарш" – ось як би я їх описав".

Однак представник ПВК "Вагнера" зазначив, що це та доля, яку ці люди вибрали собі самі: "Якщо ви підписуєте контракт з приватної військової компанією, то ви продаєте себе за гроші. Компанія може використовувати вас так, як вона захоче. Що буде з тобою після твоєї смерті? Якщо ви перетворилися у фарш, ну і що? Вони кладуть вас в сумку, закривають труну і - в кращому випадку - відправляють вас додому. У гіршому, вони поховають вас там. Якщо ви готові заробляти гроші, вбиваючи людей і захищає комерційні інтереси інших, тоді це нормально".

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...