"Свої" люди? - У НАБУ працює екс-охоронець Курченка, - політолог

Оперативний співробітник першого відділу Управління спеціальних операцій Національного антикорупційного бюро України Володимир Гончар працював до 2014 року особистим охоронцем олігарха Сергія Курченка.

Сергій Курченко

Про це в Facebook повідомив політолог Михайло Чаплига, передають Патріоти України.

За його словами, Гончар нібито за даними Держприкордонслужби тільки в 2013 році більше 15 разів перетинав кордон України в приватному літаку разом з Курченком. "Перед самим Майданом він постійно був пасажиром приватних літаків, які літали з київських Жулян до Москви. У всіх польотах він супроводжував Сергія Курченка. 20 листопада 2013 року, на літаку IFA 222 Курченко і Гончар прибули з Києва в Будапешт, а на наступний день повернулися на ньому з Москви до Києва. Всього в листопаді вони 4 рази літали в Москву і назад", - заявив він.

Чаплига стверджує, що 22 листопада 2013 року Курченко і Гончар літали в Португалію, 1 грудня - з Києва до Москви."Водночас у біографії, поданої при прийомі на роботу в НАБУ, він забув вказати, що близько працював з олігархом, який перебуває у розшуку (ну буває)", - додав він.

Політолог наголосив, що з лютого 2009 по грудень 2017 року Гончар не був ніде офіційно працевлаштований. "Я дуже сумніваюся, що в НАБУ не знають про те, що їхній співробітник близький до одного з основних фігурантів низки кримінальних справ, адже перевіряється це елементарно по базі прикордонників", - підсумував він.


Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...