Свої люди: Директор Інституту серця Тодуров не звільнив і навіть не виніс догану завідувачці дитячого відділення, яка ховала керівника "тітушок" Крисіна

26 лютого активісти і добровольці знайшли керівника «тітушок» Юрія Крисіна, причетного до побиття «майданівців» і вбивства журналіста В'ячеслава Веремія, в дитячому відділенні Інституту серця в Києві і облили його зеленкою.

Директор столичного Інституту серця Борис Тодуров не звільнили і навіть не виніс догану завідуючої дитячого відділення Ірині Аксьоновій, яка ховала керівника «тітушок» Юрія Крисіна. Про це розповіла в.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун, передають Патріоти України.

Вона зазначила, що «кожен медичний заклад, який є автономним, не залежить від Міністерства охорони здоров'я або від міської влади». «Головний лікар вирішує такі питання. В Інституті серця це Борис Тодуров. Він вирішив нічого не робити, хоча ми написали листи обурення і надали інструкції, як можна діяти», - сказала Супрун.
Також вона додала, що деякі активісти демонстрували своє обурення, проте це ніяк не вплинуло. «Головний лікар зараз вирішує, хто у нього працює або не працює. І немає іншого виходу, тільки як якби хтось міг би подати в суд на цього лікаря, і це допомогло б вирішити проблему. Але повинна бути людина, яка може подати в суд. Я думаю, що це все зміниться, коли буде професійне ліцензування лікарів», - зазначила Супрун.
Нагадаємо, 26 лютого активісти і добровольці знайшли керівника «тітушок» Юрія Крисіна, причетного до побиття «майданівців» і вбивства журналіста В'ячеслава Веремія, в дитячому відділенні Інституту серця в Києві і облили його зеленкою. Директор Інституту серця Борис Тодуров тоді заявив, що Крисіна направили до дитячого відділення через брак місць у дорослому.
Джерело: РБК-Україна
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...