Своя сорочка ближче до тіла: Соцмережі проти Чулпан Хаматової (відео)

Мережа розкритикувала актрису за подвійні стандарти.

Фото: РБКРосійська актриса Чулпан Хаматова зачитала звернення російських акторів на підтримку режисера Кирила Серебренникова і "Гоголь-центру".

Відео, де вона говорить від імені російських артистів, з'явилося на YouTube, повідомляють Патріоти України.

Незважаючи на благі наміри, в соцмережах на звернення відреагували неоднозначно. Зокрема, в мережі Facebook з'явилося безліч коментарів, що висміюють актрису і вказують на її попередні схвальні висловлювання на адресу президента Росії Володимира Путіна і симпатії до Північної Кореї.

Один з коментаторів згадав українського режисера Олега Сенцова, який прибуває в російській колонії строгого режиму через нібито причетності до терористичних організацій.

У свою чергу, український журналіст і письменник Сергій Лойко написав:

"Коли прийшли за євреями, вони мовчали, коли прийшли за геями, вони мовчали, коли прийшли за всіма іншими незгодними вони мовчали, коли прийшли за Грузією, вони мовчали, коли прийшли за Україною, вони мовчали, коли прийшли за їх грошима, вони мовчали. Коли прийшли за Кирилом Серебрянниковим, вони попросили, щоб не дуже сильно били ", - прокоментував звернення Хаматової Лойко.

Нагадаємо, співробітники СКР і ФСБ у вівторок провели обшуки в московському "Гоголь-центрі", а також в квартирі його художнього керівника Кирила Серебренникова і ще по десятку адрес. Йдеться про розслідування кримінальної справи про розкрадання 200 млн руб. Як повідомляють російські ЗМІ, це були гроші, виділені в 2011-2014 роках Мінкультом РФ на розвиток і популяризацію сучасного мистецтва заснованої паном Серебренниковим автономної некомерційної організації (АНО) "Сьома студія". Режисера в якості свідка доставили на допит.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...