"Сибір наш": У Китаї відкрито зазіхнули на частину Росії

Китайське видання "Фенікс" (Fenghuang wang) опублікувало матеріал про Сибір, ​​який викликав ажіотаж і навіть обурення в російських ЗМІ.

Так, у статті йдеться про те, що Росія володіє великими територіями, у той час, як півтора мільярда китайців змушені тіснитися у межах своєї держави. У цьому контексті найбільше уваги автор публікації приділяє російському Сибірові, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

"Так, там суворий клімат і більшість земель непридатні для обробітку. Однак там колосальні різноманітні природні ресурси. І найголовніше - ця територія знаходиться близько до Китаю", - написав журналіст.

"На Далекий Схід і Сибір доводиться по 1 людині на 1 квадратний кілометр. "Це вже не просто малонаселена територія, вона буквально безлюдна", - резюмував він і нагадав, що 1,5 млрд китайцям дуже тісно у межах Китаю.

При цьому у статті наводяться карти з територіями Росії та Китаю.

У представників російських ЗМІ дана публікація викликала подив. Як пише "Московський комсомолець", у матеріалі китайського засобу масової інформації "дуже докладно викладені всі факти, що, само по собі, вже не може не турбувати і навіть жахати російську громадськість".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...