Сибірська тигриця сама прийшла до людей по допомогу

У північному селі Солонцові, що у Російській Федерації, трапилася неймовірна історія.

Сибірські тигри, які живуть у сніжних східних широтах, зазвичай уникають людського контакту. За оцінками вчених, їх лишилося лише зо 500 одиниць. Однак нещодавно дика тигриця приглушила всі свої інстинкти і фактично попросила людей про допомогу, - передають Патріоти України з посиланням на місцеві ЗМІ.

Тварина, яка страждала від болісних проблем з яснами і не могла більше їсти, просто прийшла і лягла на ганку будинку на околиці села. Ранком її знайшов місцевий житель Олексій Хайдєєв. "Він хотів вийти на двір, але не зміг прочинити двері, а коли почав їх штовхати, то почув ричання", – описує ситуацію московський журналіст видання The Daily Mail.

Чоловік повернувся у будинок і почав телефонувати у всі служби екстреної допомоги. Рятувальники, які приїхали на виклик, приспали тварину, а потім перевезли її до реабілітаційного центру в селі Олексіївка.

Фахівці виявили, що пацієнтці близько десяти років і діагностували запалення у верхній щелепі звіра. "Тигриця вела себе абсолютно мирно, наче вона чекала допомоги", – розповів директор Центру "Амурський тигр" Сергій Арамільов.

За даними видання "Взгляд", звіра транспортували аж у Приморський край. Ветеринари наразі шукають шляхи вирішення її стоматологічних проблем, бо тигриця надто слабка, щоб витримати загальну анестезію.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...