"СиФорАйСар", або Як секретний підрозділ ЗСУ рятує українців (відео)

Незвична абревіатура на шевроні підрозділу, СиФорАйСар за Натовською класифікацією перекладається, як комп’ютерний контроль, управління та розвідка.

Це найбільш технологічний, та один із секретних підрозділів українських збройних сил. Ці армійці ще ніколи не давали інтерв’ю журналістам, передають Патріоти України.

Невеличкий бункер слугує одразу й частиною спостережної бази, й своєрідною майстернею. На стапелях – прототип нового безпілотного апарату, власна розробка фахівців підрозділу.

Все для збору, та аналізу інформації й розвідданих. Фактично кожна розробка підрозділу одразу попадає на передову.

Сам підрозділ СиФорАйСар створили завдяки об’єднанню волонтерів-фахівців різних професій. Але зараз він вже повністю інтегрований у систему Міністерства оборони.

Оброблена інформація з камер одразу надсилається до штабу ООС та військових частин. Буквально кілька годин тому, хлопці помітили, як російські окупанти гатять великим калібром по жінці, яка намагається пройти на підконтрольну Україні територію.


Джерело: Факти.ІCTV
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...