Силовики підносять молитву Всевишньому поруч з учасниками протестів: Повстання в Інгушетії набирає обертів (фото)

Протест через передачу земель республіки сусідній Чечні і не думає вщухати, він набирає обертів, а мітингувальники висувають вимоги. Вони хочуть скасувати скандальний "земельну вердикт" і відправити у відставку уряд Інгушетії.

На північному Кавказі тривають масові протести, а мітингувальники буквально на очах у здивованої федеральної і місцевої влади організовують побут на своїй безстроковій акції в столиці Інгушетії - Магасе, передають Патріоти України.

Погода псується, в ніч на 5 жовтня в Інгушетії різко похолодало, але це не завадило учасникам протестів залишитися на площі, їх число постійно зростає. За різними джерелами, мова йде про десятки тисяч громадян, які прибувають з усіх кінців республіки. У них вже з'явилася польова кухня, жінки подають хліб, гарячий чай, коржики та іншу їжу.

"На митинге в Ингушетии ко второму дню людей стало только больше. В пятничном намазе участвовали не меньше шести-семи тысяч, в том числе сотрудники полиции, Росгвардии и МЧС", - пише в своєму Твіттері блогер Ліза Фохт, яка стежить за розвитком подій в регіоні.На опублікованих кадрах видно, що силовики підносять молитву Всевишньому поруч з учасниками протестів. І ніяких розгонів, побиттів, затримань, як на недавніх акціях в Москві і Петербурзі, тут чомусь не відбувається.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...