Син київського мільйонера влаштував звіряче пограбування з побоями (фото)

28-річний син колишньої глави Департаменту супроводження кредитів Нацбанку Тетяни Лойченко, Валентин Лойченко підозрюється у вчиненні грабежу.

Інцидент стався 21 серпня в центрі Києва на вулиці Кропивницького, передають Патріоти України.

За наявними даними, 28 річний чоловік наніс кілька ударів дівчині, після чого вирвав з її рук дорогий смартфон. Постраждала одразу після інциденту звернулася до правоохоронців.

"Валентин Лойченко приревнував свою дівчину і завдав їй кілька ударів по обличчю. Скандали відбуваються не вперше, але таких серйозних розбірок з наслідками ще не було", — розповіло джерело видання.Анна Неплях і Валентин Лойченко

Колишні партнери є частими відвідувачами різних вечірок і часто проводять час у нічних клубах. Про те, чи перебував син київських олігархів під впливом алкоголю або наркотиків — поки невідомо.

Батьки підозрюваного у грабежі — відома бізнес-пара, доларові мільйонери Тетяна і Сергій Лойченки ("Метал Холдінг"). Тетяна з червня 2015 по вересень 2017 року була директором Департаменту супроводження кредитів Національного банку України.

У декларації після відходу з НБУ екс-глава Департаменту зазначила, що у сім'ї є кілька квартир і будинків у Києві, земельні ділянки в Київській і Чернігівській областях, а також цінні папери і великі банківські вклади. Тетяна, її чоловік і син їздять на автомобілях BMW, Валентин є власником Х5 2013 р. (дані станом на 2017 рік).

Джерело: Обозреватель
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Як австрійці господарювали в українському селищі під час Першої світової (фото)

неділя, 23 червень 2024, 22:55

На знімках зображені солдати та місцеві мешканці. Фото зберігаються у Австрійському державному архів. Журналісти пропонують переглянути світлини селища Перегінське - тепер Рожнятівський район Івано-Франківської області, передають Патріоти України. Вони...

Трійця: Легке меню до святкового столу (фото, відео)

неділя, 23 червень 2024, 5:40

На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...