Син київського мільйонера влаштував звіряче пограбування з побоями (фото)

28-річний син колишньої глави Департаменту супроводження кредитів Нацбанку Тетяни Лойченко, Валентин Лойченко підозрюється у вчиненні грабежу.

Інцидент стався 21 серпня в центрі Києва на вулиці Кропивницького, передають Патріоти України.

За наявними даними, 28 річний чоловік наніс кілька ударів дівчині, після чого вирвав з її рук дорогий смартфон. Постраждала одразу після інциденту звернулася до правоохоронців.

"Валентин Лойченко приревнував свою дівчину і завдав їй кілька ударів по обличчю. Скандали відбуваються не вперше, але таких серйозних розбірок з наслідками ще не було", — розповіло джерело видання.Анна Неплях і Валентин Лойченко

Колишні партнери є частими відвідувачами різних вечірок і часто проводять час у нічних клубах. Про те, чи перебував син київських олігархів під впливом алкоголю або наркотиків — поки невідомо.

Батьки підозрюваного у грабежі — відома бізнес-пара, доларові мільйонери Тетяна і Сергій Лойченки ("Метал Холдінг"). Тетяна з червня 2015 по вересень 2017 року була директором Департаменту супроводження кредитів Національного банку України.

У декларації після відходу з НБУ екс-глава Департаменту зазначила, що у сім'ї є кілька квартир і будинків у Києві, земельні ділянки в Київській і Чернігівській областях, а також цінні папери і великі банківські вклади. Тетяна, її чоловік і син їздять на автомобілях BMW, Валентин є власником Х5 2013 р. (дані станом на 2017 рік).

Джерело: Обозреватель
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...