Синя шкіра в нацистських орлах: Українські військові затримали рецидивіста, котрий намагався вступити до лав російсько-окупаційних військ (фотофакт)

Затриманим виявився громадянин України П. 1977 р.н., раніше двічі судимий, з загальним терміном відбуття покарання понад 15 років.

2 лютого, особовим складом спостережних постів однієї з механізованих бригад зі складу Об'єднаних сил, що обороняється на Світлодарському напрямку, було помічено рух невстановленої особи в тилу своїх позицій. На встановлені сигнали розпізнавання особа не реагувала, особовим складом СП було здійснено затримання, передають Патріоти України з посиланням на прес-службу ООС.

"За словами опитаного, в грудні 2018 р. через соціальну мережу “Одноклассникиˮ з ним зв'язалася його однокласниця, громадянка Ш., яка переконала затриманого проходити військову службу в одному з підрозділів російсько-окупаційних військ, мотивуючи грошовим забезпеченням у розмірі 20000 рос. рублів.Після отримання згоди від затриманого, громадянка Ш. запропонувала перетнути лінію зіткнення та вказала місце, де його будуть очікувати бойовики.Наразі громадянина П. передано співробітникам правоохоронних органів для проведення слідства та визначення міри покарання.

Рухаємося далі! Разом переможемо! Слава Україні!"

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...