Синоптик розповіла, коли в Україні очікувати потепління

Місцями потеплішає до +11 градусів.

У неділю, 17 лютого, в Україні почнеться потепління, місцями температура повітря підніметься до +11 градусів. Про це у своєму блозі пише синоптик Наталія Діденко, передають Патріоти України.

За її словами, в найближчі дні денна температура повітря в більшості областей України буде перевищувати нуль градусів. "Очікується +1 ... + 5 градусів. Свіже повітря буде на сході та північному сході України, навіть вдень від 1 градуса тепла до 3 градусів морозу.

До речі, саме в східній частині України, а також на Сумщині та Чернігівщині передбачається найнижча нічна температура повітря -2 ...- 7 градусів, місцями до -8 ...- 10 градусів. На решті території України вночі стовпчики термометрів коливатимуться від 2 градусів тепла до 4 градусів морозу", - пише синоптик.

За прогнозом Діденко, в кінці поточного і на початку наступного тижня, з 17 лютого, погода в Україні зміниться: почнеться потепління. Денна температура повітря складе +2 ... + 7 градусів. Найтепліше буде в західних областях і південній частині країни: +5 ... + 11 градусів.

15 і 16 лютого в західних областях, на півночі і в центральній частині можливі дощі та мокрий сніг. Фаза опадів буде залежати від температури повітря.

Перша половина наступного тижня, з понеділка по середу, обіцяє бути в Україні з сухою комфортної повітряної масою.

Синоптик повідомляє, що погода в Києві до кінця тижня буде хмарною з незначними проясненнями. 15 лютого, на Стрітення, і 16 лютого місцями можливий невеликий мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Температура повітря вночі коливатиметься в межах -1 ...- 4 градуси, вдень очікується 0 ... + 3 градуси.

17 лютого очікується мінлива хмарність. Температура відразу підвищиться, протягом дня потеплішає до +3 ... + 6 градусів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...