Синоптики попередили українців про погіршення погоди

За прогнозами Укргідрометцентру, в Україні очікуються дощі, вітер посилиться до 15-20 м/с.

В Україні в найближчі дні очікуються дощі і сильний вітер. Про це повідомляє Укргідроментр, передають Патріоти України.
"Україна 12 березня також потрапляє під вплив західної вологою циклоничності. Атмосферні фронти того циклону досягнуть західних областей, а також Вінницької, Житомирської, Одеської, ввечері торкнуться Київської області. Пройдуть дощі", - відзначила синоптик Наталка Діденко у себе в Facebook.
За її словами, вітер буде південного і південно-східного напрямку, помірний, до сильного. "Цілком імовірні штормові пориви до 15-20 м/с. Температура - найвища буде на заході, до +9 +14, на півдні +5, +10 градусів, в центрі +3, +8 градусів, на сході -1, +4 градуси, на півночі +2, +7 градусів", - уточнила Діденко.
У Києві сьогодні істотні опади очікуються увечері. "Однак в столиці буде вітряно. Вдень у понеділок до +6, +7 градусів. 13 - 15 березня опади по всій Україні, буде волога погода", - підкреслила Діденко.
13 березня дощі пройдуть на заході, півночі, центрі країни. Температура повітря на заході +12 градусів, на півночі і півдні +7 градусів, на сході +2 градуси. У Києві +6 градусів.

14 березня дощі очікуються по всій території країни, крім заходу. Температура повітря на сході +4 градуси, на заході +12 градусів, на півночі і півдні +7 градусів, в центрі +6 градусів.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...