Синоптики розповіли про погоду на вихідні

На вихідних, упродовж 20-21 жовтня, на всій території України синоптики прогнозують похолодання.

У суботу, 20 жовтня, невеликі дощі очікуються лише в західних областях. Мокрий сніг накриє Карпатські гори у неділю, передають Патріоти України.

"20 жовтня на всій території України буде мінлива хмарність, без опадів. Лише у західних областях місцями буде невеликий дощ, туман. Вітер переважно північно-західний, 5-10 м/с", - повідомили в Укргідрометцентрі.

Прогноз на 20 жовтня
Синоптики також повідомили, що у суботу температура вночі становитиме 4-9° тепла, вдень 13-18°. Тільки у південній частині та Приазов'ї нічна температура сягатиме 6-11°, а вдень 19-24°.

У неділю, 21 жовтня, знову утримається мінлива хмарність. Сонячний день буде тільки у жителів центральних і південних областей.

Прогноз на 21 жовтня
У західних, Донецькій і Луганській областях вдень пройде невеликий дощ. Температура у східних і південних областях вночі 5-10° тепла, вдень 13-18°. На решті території вночі 21 жовтня очікується 3-8°.

У Карпатах піде мокрий сніг із дощем, а температура вночі від 2° морозу до 3° тепла, вдень 1-6° тепла.

Температура 21 жовтня вночі становитиме 3-8° тепла.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...