Сину російського депутата збільшили термін ув'язнення у США

Син депутата нелегітимної Держдуми РФ Роман Селезньов, який був засуджений у США до 27 років в'язниці за кібершахрайство, отримав ще 14 років в'язниці.
Роман СелезньовСуд визнав Селезньова винним в участі в кібершахрайській схемі на суму в розмірі 50 мільйонів доларів і банківському шахрайстві на суму 9 мільйонів доларів за допомогою хакерських схем, - повідомляє Мін'юст США, передають Патріоти України.

У Мін'юсті пояснили, що новий термін ув'язнення не додається до того, який був призначений Селезньову в квітні 2017 року - росіянин буде відбувати покарання паралельно.

Нагадаємо, спецслужби США затримали Селезньова на Мальдівських островах 5 липня 2014 року. Йому інкримінувалися зломи баз даних близько 200 американських компаній.

У серпні 2016 року росіянина визнали винним по 38 із 40 пунктів обвинувачення. Зокрема, йшлося про те, що громадянин РФ завдав $170 млн збитків. У його комп'ютері зберігалися 1,7 млн вкрадених номерів кредитних карт із викрадених ним трьох мільйонів номерів.

21 квітня суд у Сіетлі засудив Селезньова до 27 років позбавлення волі. За версією звинувачення, росіянин завдав шкоди країні на 170 мільйонів доларів.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...