Сирійці закликали світову спільноту позбавити Росію ЧС-2018 з футболу

Відповідне звернення направлено до влади Великобританії, Німеччини, США і Франції.

Більше 20 сирійських організацій закликали ряд країн пригрозити Росії бойкотом Чемпіонату світу з футболу, щоб змінити політику Москви в Сирії, передають Патріоти України з посиланням на «Радіо Свобода».

Відповідне звернення направлено до влади Великобританії, Німеччини, США і Франції. Правозахисники вважають, що російська влада повинна вплинути на президента Сирії Башара Асада і змусити його припинити бомбардування. Перш за все автори звернення домагаються припинення облоги Східної Гути.
З 2013 року майже 400 тисяч жителів Східної Гути знаходяться у стані облоги. У них обмежений доступ до продовольства, питної води, медикаментів і електрики.

В середині лютого 2018 армія президента Сирії почала бомбардування позицій повстанців у регіоні. За даними Сирійського центру моніторингу порушень прав людини за цей час загинуло понад 900 мирних жителів. Представники неурядової організації «Лікарі без кордонів» повідомляють про більш ніж тисячі загиблих.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...