Система "Серпанок": Геращенко розповіла про неприємний "сюрприз" для окупантів на Донбасі

Військові і волонтери створили на Донбасі систему приглушення пропагандистського мовлення "Серпанок". Вона вже покриває 180 населених пунктів на лінії розмежування.

Ірина Геращенко

Про це на своїй сторінці у Facebook написала перший віце-спікер Верховної Ради, представник України в гуманітарній підгрупі з врегулювання ситуації на Донбасі Ірина Геращенко, передають Патріоти України.

"В Авдіівці ознайомилися з системою приглушення ворожого мовлення "Серпанок". Донецька 300-метрова телевежа була посилена російськими кураторами новими передавачами і системами, й майже 20 російських пропагандистських каналів і ТБ-смітників бойовиків були присутні в мережах прифронтових міст і селищ.

Завдяки останнім напрацюванням наших військових і волонтерів з‘явилася система "Серпанок", яка блокує ці телеканали: на екрані мерзенні морди пропагандистів з‘являються в рапіді, слів не розібрати, краса. "Серпанок" вже покриває 180 населених пунктів поблизу лінії зіткнення", - написала Геращенко, уточнивши, що бійці знайшли спосіб блокувати і ворожі FM-станції.

Вона також повідомила, що в районі Новолуганського відбувається розмінування, поступово переобладнають місця дислокації батальйонів (кімнати для прання з новими машинками, окремі чоловічі та жіночі душові з гарячою водою).

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...