Систему активного захисту “Заслон-Л” українського виробництва готують до випробувань у Туреччині (відео)

Систему планується використовувати на основних бойових танках M60, що стоять на озброєнні Збройних сил Туреччини.

ДП ДГЗП “Спецтехноекспорт” спільно з компанією Aselsan готується до проведення випробувань першої партії систем активного захисту “Заслон-Л”, що наразі постачається до Туреччини. У разі успішного проведення усіх тестувань, компанії розпочнуть переговори про налагодження серійного виробництва українських систем на території замовника, передають Патріоти України з посиланням на прес-службу “Укроборонпрому”.

Окрім цього, у процесі завершення випробувань у Туреччині знаходиться перша партія комплексів тандемного динамічного захисту “Дуплет”. Проект реалізується компаніями “Спецтехноекспорт” та “Roketsan”. Сторони зацікавлені у налагодженні серійного виробництва цих комплексів на території Туреччини.

Обидві системи планується використовувати на основних бойових танках M60, що стоять на озброєнні Збройних сил Туреччини. Модульна структура цих комплексів дозволяє адаптувати їх і до інших типів військової бронетехніки.

“Ми знаємо, що Туреччина має власні розробки у цій сфері, однак наші рішення – це готові до використання продукти, які можуть бути швидко інтегровані в турецькі танки. Тим паче, Туреччина вже має необхідну інфраструктуру, що дозволяє без значних витрат запустити серійне виготовлення наших високоефективних та випробуваних боєм систем”, – зазначив директор ДП ДГЗП “Спецтехноекспорт” Владислав Бельбас.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...