Ситуація критична: Відомий дипломат пояснив, чому українці масово втікають з країни

Дипломат, колишній представник України в політичній підгрупі Тристоронньої контактної групи в Мінську Роман Безсмертний вважає причиною еміграції з країни половинчастість реформ.
Роман Безсмертний

"Ситуація дійсно критична. Тому що у нас в основному панує імітація вирішення проблем, а не їх рішення. Я вважаю це однією з найбільших поточних проблем. Для мене найнебезпечнішим є половинчастість реформ. Ми проголосили, але не зробили. Ось справжня причина, чому багато українців говорять своїй Батьківщині "до побачення", - сказав він в інтерв'ю "РБК-Україна", передають Патріоти України.

Дипломат зазначив, що це показник віри українців у завтрашній день. "Сьогодні вона на нулі. В першу чергу завдяки "зусиллям" держави. Тому, коли в останні дні заговорили про дострокові вибори - насправді, якщо думати про Україну стратегічно, і тактично, то президент і парламент зобов'язані піти на вибори негайно. І президентські, і парламентські", - резюмував Безсмертний.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...