Таємна вечеря можновладців: Журналіст повідомив про напад охорони президента (фото)

Співробітники служби державної охорони напали на журналістів програми «Схеми» «Радіо Свобода».

Про це на своїй сторінці у Facebook написав журналіст Михайло Ткач, передають Патріоти України.

«Тільки що в Конча-Заспі біля одного з ресторанів, де в цей час перебував президент Порошенко, прем'єр-міністр Гройсман, віце-спікер Геращенко і цілий ряд політиків, на мене і оператора вчинили напад співробітники Управління державної охорони, намагаючись перешкодити зйомці», - написав він.

Пізніше Наталія Седлецька повідомила подробиці нападу: "В одному з заміських ресторанів під Києвом ввечері розпочалася закрита подія. Ми б не звернули на неї увагу, якби не велика кількість адмінресурсу поруч - від працівників УДО до пожежників.

Виявилось - у однієї дуже високопосадової особи - родинне свято. Але ж чому приватну подію "обслуговують" бюджетники? Це і намагалась з'ясувати наша знімальна група.

Утім, працівники Управління держохорони фізично заламали нашого журналіста та повалили на землю оператора.

Ми викликали поліцію, і пишемо заяву про перешкоджання журналістській діяльності.

Хлопці з УДО, що отримують зарплату з бюджету, "відпрацьовували" подію, що не має жодного відношення до виконання державних функцій. І перестарались.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...