Тайсон Ф'юрі кинув виклик Віталію Кличку і посміявся над Володимиром

Ф'юрі пояснив своє бажання провести поєдинок проти екс-чемпіона світу Віталія Кличка тим, що його молодший брат Володимир "не надто потрудився".

Британський боксер Тайсон Ф'юрі озвучив у Twitter бажання провести бій проти колишнього чемпіона світу, мера Києва Віталія Кличка, передають Патріоти України.

"Хотілося б боксувати зі старшим братом Віталієм, його молодший брат не надто потрудився", – написав він.

Свій останній бій Ф'юрі, який не зазнав на рингу жодної поразки, провів 29 листопада 2015 року проти українця Володимира Кличка. Перемігши, він завоював титули чемпіона світу WBO, IBF, IBO та WBA. У допінг-пробі, яку Ф'юрі здав 22 вересня 2016 року, виявили сліди кокаїну.

3 жовтня 2016 року Ф'юрі оголосив, що завершує кар'єру боксера й відмовляється від титулів. 13 жовтня 2016 року Британський комітет з управління боксом тимчасово позбавив Ф'юрі боксерської ліцензії. 3 грудня 2016 року боксер оголосив, що повертається у великий спорт. 26 липня 2017 року Ф'юрі дав зрозуміти, що завершує кар'єру боксера.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...