"Так грубо и нагло, пожалуй, в первый раз": Путін розповів кремлівському пропагандисту, як Америка його "поимела"

Президент Росії Володимир Путін заявив, що Москву могли свідомо підвести до анексії Криму.

«Мне иногда кажется — и думаю, что под этим есть определенные основания, — что кто-то сознательно подвел нас к такой черте, оказавшись на которой, мы должны были действовать так, как мы действовали. Мало конечно кто ожидал, что мы будем действовать так быстро так решительно, если не сказать дерзко», — сказав Путін у фільмі телеведучого Володимира Соловйова «Миропорядок 2018". Фільм розміщений на сторінці Соловйова у «Вконтакте», передають Патріоти України.

За словами Путіна, він не сумнівався, що підуть санкції, але все одно вирішив анексувати Крим. При цьому російський президент висловив упевненість, що «вдолгую Россия все равно выиграет».
Крім того, Путін заявив, що США обдурили його під час Євромайдану. За його словами, Сполучені Штати просили його зробити все, щоб тодішній президент України Віктор Янукович не застосував армію. «К нам обратились и американские партнеры, они попросили нас, чтобы мы сделали все — я сейчас говорю почти дословную просьбу — чтобы Янукович не применил армию [...] Мы сказали: «Хорошо» [...] Через день был совершен госпереворот. Ну хоть позвонили бы, хоть бы что-то сделали!» — сказав президент РФ. За його словами, замість цього з боку Вашингтона була тільки «полная поддержка тех, кто совершил государственный переворот».
Відповідаючи на запитання ведучого, чи в перший раз США обдурили Росію, Путін заявив: «Так грубо и нагло, пожалуй, в первый».
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...