"Так Веселова чи Семенченко працює на Ахметова? І кому йти до нього за зарплатнею?": Виключена з "Самопомочі" нардеп звинувачує екс-колег

Парламентська фракція «Самопоміч» виключила зі своїх лав депутата Наталію Веселову. Це сталося відразу після голосування за внесений президентом законопроект про реінтеграцію Донбасу.

Наталія Веселова

Всупереч консолідованої позиції фракції Веселова віддала свій голос «за» цей документ. Після цього на адресу Веселової посипалися звинувачування від колишніх однопартійців в тому, що вона працює на Ахметова, оскільки у нього на Донбасі підприємства. Як передають Патріоти України, Наталія Веселова в ефірі «Громадського радіо» пояснила, на кого вона працює, і хто дійсно на зарплаті у Ахметова.

«На кого я тільки не працюю! Єдине, що ніхто не говорить, куди йти за зарплатою, яку потрібно оцінювати за результатами роботи. За підсумками так званої блокади можна сказати, що вона спрацювала на руку РФ», – розповіла Веселова. За її словами, виникає питання: якщо у «Самопомічі» всі так боролися з Ахметовим, то чому він не постраждав від тієї блокади? Просто росіяни віддали йому частину акцій на тих підприємствах, які знаходяться на підконтрольній території України, замість того, що вони «віджали» на непідконтрольній території. Ось і всі збитки Ахметова від блокади. Депутат наголошує, виходить, що на нього працював той, хто ініціював цю блокаду.

«Дивимося далі. Ми купуємо вугілля в США. Підприємство, яке постачає вугілля з США в Україну, з 2009 входить до складу «Метінвест». Так Веселова чи Семенченко працює на Ахметова? І кому йти до нього за зарплатнею?», – риторично задається запитанням депутат.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...