"Так він фашист!": Путін налякав росіян заявою про кума-бандерівця

У головах росіян викликало суцільний сумбур висловлювання президента Росії Володимира Путіна про те, що його кум Віктор Медведчук є "українським націоналістом".

Путин и Медведчук

Про це повідомив український журналіст Денис Казанський в Facebook, передають Патріоти України.

Він зазначив, що в Росії і на окупованому Донбасі три роки просувають міф про жахливих та кровожерливих українських націоналістів із яким борються "непокірні республіки і доблесні російські добровольці".

"І тут з'ясовується, що друг та кум Путіна ... український націоналіст! Та ще й нащадок ОУНівція, якого" Сталін не добив ", - наголосив журналіст.

Він додав, що подібні маніпуляції російського президента будуть безрезультатними, а його слова називає "диявольським ідіотизмом".

"Для кого він це говорить? Для" ватників "? Так для них це найгірше прокляття, яке тільки можна уявити. Для українських патріотів? Так вони давно вже прекрасно знають, хто такий Медведчук і чого вона варта. Пропагандистам тепер належить винюхати не один кілограм коксу, щоб пояснити, яким чином "українські антифашисти" разом перетворилися в "українських націоналістів", - написав Казанський.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...