Такі заходи, як весілля сина генпрокурора, обов'язково має охороняти держохорона, - Гелетей

Глава Управління державної охорони (УДО) Валерій Гелетей вважає, що залучення співробітників УДО до обслуговування весілля сина генерального прокурора Юрія Луценка було не тільки правомочним, але і необхідним.

Валерій Гелетей

Анонс його інтерв'ю з'явився в Twitter програми "Схеми" (спільний проект "Радіо Свобода" і телеканалу "UA: Перший"), передають Патріоти України.

Гелетей заявив, що кількість залучених до таких заходів співробітників держохорони не можна обмежувати. "Якщо у мене буде інформація, що загрожує небезпека, то я зроблю стільки людей, скільки треба ... Можливо, все управління буде працювати", - сказав він.
Начальник УДО додав, що журналіста "Схем" Михайла Ткача не підпускали до території комплексу Queen Country Club, де проходило весілля, так як не могли його ідентифікувати.
"Де гарантія, що чи не з'явиться Михайло Ткач - дублер? Всі скажуть:" О, ми вас добре знаємо, пан Михайло! Заходьте ". Він прийде, зробить нам якісь неприємності", - зазначив Гелетей.
На питання, чому біля місця святкування перебувала пожежна машина, керівник управління відповів, що вона там заправлялася.
Наявність машин швидкої допомоги Гелетей пояснив тим, що серед гостей були літні державні діячі. "У нас президентам по 80 років ... Ми думаємо про все", - підкреслив він.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...