"Такому, як "Дімон", віддавати всю владу в постійне користування - теж саме, що поставити на кульгаву кобилу на іподромі", - блогер про наступника Путіна

Як зазначає Сохар, про передачу влади Путін задумався вже у день своїх четвертих виборів.

Про це у своєму блозі пише шеф-редактор видання "Обозреватель" Орест Сохар, передають Патріоти України.

"Путін зараз вступив у той політичний вік, коли йому вже час писати президентський заповіт. У російській традиції це називається операцією "Спадкоємець", або "Наступник".

Адже на 5-й термін іти ВВП якось не випадає, а "Дімон" - як у РФ називають прем‘єра Дмитра Медвєдєва - хороший лише для транзитного президенства, під час якого влада де-факто однаково залишалася в руках Володимира Путіна. "Дімон" уже був підмінним "Путіним", і його ніхто серйозно не сприймав ні на міжнародній арені, ні в середині країни. Тобто Медвєдєву навіть вдавати самодержця не вийшло, не говорячи вже про складнішу задачу.

Такому, як "Дімон", віддавати всю самодержавну владу в постійне користування - те ж саме, що поставити на кульгаву кобилу на іподромі. Навіть якщо стартуватиме, до фінішу свого вершника точно не дотягне, не говорячи вже про глобальніші задачі.

Саме тому Володимир Путін у день виборів натякнув на зміну глави уряду. Традиційно вже для російської політики ця посада здається в оренду засватаному наступникові. Спершу одному, потім другому, якщо не пощастить, то навіть і третьому... Відтак Путін має знайти особу, яка:

- зможе перемогти на президентських виборах в РФ;

- гарантуватиме екс-президенту Путіну та його свиті безпеку;

- зможе і далі тягнути країну в сибірську глибинку, подалі від цивілізації;

- зможе орієнтуватися на взаємини з Венесуелою, Кубою, Північною Кореєю і т.д., замість повернутися в G8.

Тому нам залишається чекати, що незабаром прем‘єром стане кандидат у пост/путіни з якимось типовим слов’янським прізвищем Шойгу, а на російських виборцях тестуватимуть їх готовність голосувати за табельного фаворита.

Хоча завжди існує ймовірність, що Путін геть-зовсім наплює на правила пристойності, внесе зміни до Конституції та правитиме Росією до тих пір, доки з Мавзолею не винесуть попереднього постояльця, і там не зроблять гідний величі Володимира Володимировича ремонт."

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...