Такому за півроку не навчися: На Донбасі працюють професійні снайпери РФ (відео)

На фронті не припиняються обстріли. Двоє українських військових зазнали поранень внаслідок боїв.

Російські найманці 14 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних сил. Із заборонених Мінськими угодами мінометів гатили поблизу Новолуганського, Павлополя та Кримського, передають Патріоти України.

Традиційно, з гранатометів різних систем, кулеметів та стрілецької зброї провокували наше військо біля Пісків, Опитного, Мар'їнки, Красногорівки. Не припиняються обстріли і на околиці окупованої Горлівки.

Під Горлівкою ніколи не тихо. Навіть вдень чутно вибухи артснарядів. Окрім артилерії, тут постійно над головою свистять кулі. Відстані немалі, тож і ворог стріляє далеко не з автомата.

"Працюють снайпери. І снайпери такі, що не за півроку їх можна вивчити. Вони зброю вивчають не один і не два роки", – розповів військовослужбовець ЗМУ Сашко.

Військові кажуть, що снайпери мають просту і водночас підступну тактику. Саме тому їх складно назвати дилетантами, непрофесійними бойовиками. "Вони починають працювати, щоб засікти точку кулеметну, звідки ми будемо давати відповідь. Таким чином, буває, ця провокація проходить, і снайпер точно починає працювати. Снайпери – професіонали, тобто підготовлені люди", – підкреслив військовослужбовець ЗСУ "Мені".

Під час бойових буднів українських військових досі радують волонтерські пакунки. "Дуже велике спасибі волонтерам, які підтримують нас, всім тим діткам, які надсилають свої листи", – висловив свої враження військовий ЗСУ "Скаут".

На кожній позиції по всій зоні боєзіткнення, у кожного підрозділу є таке святе місце, де бійці клеять дитячі малюнки, куди можна після бойового дня прийти і згадати, що тебе чекають.

Джерело: 24 канал
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...