"Таковы "крепкие хозяйственники". Вот почему продукция их заводов не нужна Европе", - Казанський

Гроші на комп'ютери "зажав" Скудар, а винні Сорос, американці і Євросоюз.

"Пише співробітник Новокраматорського машинобудівного заводу. Хохма в тому, що власник цього заводу - колишній нардеп від "Партії регіонів" Георгій Скудар, весь час скаржився, що його продукція незатребувана в ЄС, а затребувана головним чином на російському ринку, тому Україні потрібно в Митний союз. І пост конструктора НКМЗ наочно пояснює, чому так відбувалося", - зазначає відомий журналіст і блогер Денис Казанський, передають Патріоти України. Далі - мовою оригіналу:

"Скударь, состояние которого оценивается примерно в 200 млн долларов, не смог за долгие годы даже нормальные компы себе на производство купить. И за это его нежелание вкладываться в собственный завод и производить конкурентоспособную продукцию должны были заплатить все граждане Украины.

Деньги на компьютеры зажал Скударь, а виноваты Сорос, американцы и Евросоюз.

На этих выборах Скударь поддерживает Вилкула. Недавно Вилкул приезжал в Краматорск на НКМЗ, и там вместе со Скударем ругал власть за утрату рынков СНГ. Мол, экспорт упал, продукция наших заводов не пользуется спросом. Ну так вы бы еще каменные топоры на производстве использовали – такой бы спрос увидели, что мама не горюй.

Купите нормальные компьютеры, жлобьё!"

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...