Таксист-вбивця юної одеситки згвалтував власну сестру

Одеський таксист, якого підозрюють у вбивстві 17-річної студентки Тетяни Маснюк, раніше також згвалтував свою двоюрідну сестру.

Фото: vgorode.uaЦей інцидент стався в 2012 році, коли дівчині було всього 16 років, пише "КП в Україні", повідомляють Патріоти України.

Цю інформації вже підтвердили родичі таксиста, а також сама потерпіла.

"Я впевнена, що він винен, тому що все по собі знаю ... Він мене згвалтував, ніж до горла приставив. Мені 16 років було. Сказав, якщо кому розповім про це, напишу заяву - він мене приїде і заріже. А батьки ... я навіть не знаю, як сказати. Не можу це пояснити. Вони порахували так потрібне, що не треба нічого і нікому говорити. Після цього я з тією стороною не спілкуюся, з його мамою можу перетнутися, сказати "здрастуйте / до побачення", - розповіла дівчина.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...