Таки відома українська модель: Особу жінки, підірваної російською агентурою разом з чеченським добровольцем, встановлено - ЗМІ (фотофакти)

В автомобілі Тимура Махаурі, якого підірвали на Бесарабській площі поблизу "Арена Сіті" у Києві, була модель Наталія Кошель.

Наталія Кошель

Раніше КП в Україні, з посиланням на власні джерела у поліції, заперечувало інформацію відомої волонтерки, про модель всесвітньо відомого бренду Dior на ім'я Наталія. Однак з'явились інші свідчення. Про це передає 24 канал, посилаючись на власні джерела, передають Патріоти України.

Вона - модель, яка неодноразово знімалась у різноманітних рекламних показах. Раніше ЗМІ повідомляли, що жінка, яка постраждала від вибуху на Бессарабці, є всесвітньо відомою моделлю, яка була обличчям Dior. "Її звати Наталія. Це всесвітньо відома модель. Вона була обличчям Dior. Я не знаю, на якому вона зараз прізвищі. Не буду коментувати", - сказала жінка, яка перебувала під лікарнею, журналістам.

У поліції Києва повідомили, що жінці, яка постраждала внаслідок вибуху, відірвало ногу. Правоохоронці розслідують інцидент за статтею "умисне вбивство". У свою чергу, директор Департаменту комунікації Міністерства внутрішніх справ Артем Шевченко повідомив, що загиблий внаслідок вибуху Тімур Махаурі був громадянином Грузії та пов'язаний з кримінальними чеченськими колами.


Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...