Тальков-молодший розповів, як п'яним їхав воювати на Донбас

Спадкоємець знаменитого рок-музиканта Ігоря Талькова, Ігор Тальков-молодший розповів, як його п'яного силою знімали з автобуса, що слідував на Донбас, коли він рвався воювати.
Ігор Тальков-молодший

Про це він заявив в інтерв'ю виданню "Комсомольская правда", передають Патріоти України.

"Донбас - больна для мене тема, я написав пісні "Братні народи", "Україна і Росія". Я відчув шок, коли в 2014 році на Донбасі почалася війна. У мене кипіла кров. Тоді я ще вживав алкоголь. Якось мене, п'яного, силою з автобуса зняли друзі. Я їхав воювати. Але потім мене люди напоумили: "Твоя зброя - пісня", - каже співак.

Крім того, за словами спадкоємця знаменитого співака, його ім'я значиться в списках сайту Миротворець. Тому він не їздить на Донбас з концертами своєї групи "Мирімир", нібито через побоювання, що його там вб'ють. "Слово "Мирімир" до мене прийшло в Луганську, я там довго жив. До речі, українська влада занесла мої дані в список сайту "Миротворець" як сепаратиста. Я постійно рвуся туди на концерт, але мене не пускають близькі. Кажуть, що мене там вб'ють", - продовжує Тальков-молодший.

Що стосується Криму, то, за словами сина зірки 90-х, минулого літа він дав там півсотні концертів: "Минулого літа я давав в Криму 50 концертів і закохався в півострів. Там, до речі, в міжсезоння можна жити: житло знімати - ціни доступні, хоча продукти дорогі".

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...