"Таварищь президент": У прямому ефірі росТБ висміяли пропагандистський ролик Кремля з "бійцем ЗСУ" (відео)

У мережі посміялися над зверненням нібито українського військовослужбовця до президента України Петра Порошенка, яке було показано в ефірі росТБ.

Відповідне відео на своїй сторінці в Facebook опублікував Юрій Вайнбрун, передають Патріоти України.

Відзначається, що на ролику зображений чоловік в камуфляжі з закритим обличчям і з українськими нашивками, який розповів про нібито поразки ЗСУ на Донбасі.

"Где-то неподалеку от Чигирей (Пивденное, - ред.) пытались прорваться в окраину Горловки, но сепары наши попытки отсекли, мы понесли потери. Сказали тут закрепиться. Где, б**ть, закрепляться, тут болото везде?! Обещали дать подкрепление, но никто его не дал. Для чьего пиара мы здесь находимся? Товарищ президент, я к вам обращаюсь. Завтра вам воевать не с кем будет, у вас людей не останется", - заявив чоловік на відео.

Варто зауважити, що говорив він на чистій російській мові з характерним акцентом, що викликало бурхливе обговорення в соціальних мережах і в ефірі російського пропагандистського телеканалу.

"Якийсь клоун з московським акцентом переодягнувся в українського військовослужбовця і типу звертається до Порошенка словами "товариш Президент"! Відразу після цього кремлівських пропагандонів висміяли в прямому ефірі", - прокоментував відео Вайнбрун.

"Ваті прокотить! Головне щоб в тексті були фрази "Порошенко, корупція, зупини війну", "Вбив... "товариш президент", "тут навколо болота"... Це в Донецькій області болота?", "Перемога, товариші" , - додали інші користувачі.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...